onsdag 29. april 2009

Det er fordi det er den yngre generasjonen som drikker og puler på tv. Dette fenger ungdommen.
Mennesker prøver å etterligne personene som er inne på Paradise, Mange blir dratt med i konflikter, og tema Paradise hotell er stort snakket blant ungdommen. Personene inne på paradise er veldig trendy. De bruker skjorter og shorts. Mye dritt i håret. Mennene skulle være ganske trenet og damene skulle helst ha store pupper og være blond. Det er personer som har blitt valgt ut av dommere som er litt ville på byen, og som tør å strekke grensene. De tør å krangle og diskutere. Og ha sex på tv, noe som gjør at seertallene øker for hver episode.
Det er viktig på paradise at man har en partner. Det gjør at man kommer vidre i spillet. Uten partner så ryker man rett hjem. Har man fått god kontakt med en partner så er man på en måte sikret på parsermonien. Det er der de ryker.

Det skjer fort at moralen blir gal. På paradise har det for det meste vært allianser. At flere personer har råttet seg sammen for å utstøtte andre som er svakere. Nå i det siste har det vært slik at de nyeste som kommer inn er de første som ryker ut igjen. De gamle som har vært der fra starten av rotter seg sammen og sender dem hjem.

På premiere dagen av paradise hadde de 342 000 seere på det meste.

Av Fredrik og Åsmund

torsdag 23. april 2009

mine media møter onsdag 23/4
Halv 8 onsdag morgen så satt jeg Ipoden min mens jeg kjørte nedover mot skolen.
Fikk så vidt satt meg ned i tysk timen før jeg måtte inn på nettet å skjekke vg nyhetene.
Klokken halv tolv så gikk jeg inn på youtube,com for å høre på diverse musikk.
Jeg kom hjem halv 3, og da la jeg meg på sengen med tv og pc. Jeg kjørte med bilen til mamma ned til jobben kl 17. da hørte jeg på radio norge.