onsdag 3. september 2008

Stratos:

innledning:
Det som er veldig viktig i denne reklamen er jo at det er tre gutter som koser seg med stratos mens de titter på puppene til nabodamen.

denotativ beskrivelse: tre gutter sitter på verandaen med skikkert. en naken dame ligger i hagen ved siden av.

utredning:
den konenative beskrivelsen: Været er deilig og varmt. når det er slikt vær så er alltid nabodamen naken i hagen. de tre guttene forter seg hjem. men først stopper de i butikken og kjøper stratos. de sykler hjem. Stjeler skikkerten og telefonen fra hylla. setter seg i tre stoler på verandaen. De tar seg en saftig bit sjokolade og ringer naboen. Naboen resier seg opp for å ta telefonen i huset. Guttene har ikke ord der de sitter. smil fra øret til øret. de setter seg tilbake og jafser i seg resten av den gode stratosen.

vurdering:
Holdningen i denne reklamen er jo at gutter i den alderen gjør alt for å få et glimt av damer. Disse guttene ringer nabodamen.For at ho skal vise seg. skikkerten er klar og hele pakken. De som lager denne reklamen beveger seg litt mot grenseland, inn på den siden at vi ser den nakne damen. men selv om vi ser henne bakfra kan jo alle gutter se det for seg i hodene sine. Alle ser på denne reklamen med humor.

konklusjon:
Det jeg kom fram til i denne reklamen er at gutter er gutter. Det er det ikke noe å gjøre med.

Ingen kommentarer: